Istoric

Strategie, misiune, obiective

Siguranța alimentară face parte din politica generală a societății, iar prin managementul practicat de conducere, toți angajații sunt conștientizați de responsabilitățile ce le revin în asigurarea siguranței alimentare și a calității produselor fabricate. Activitatea de producție este realizată de personal calificat coordonat de o echipă de ingineri tehnologi cu experiență vastă.

Recunoașterea calității și inocuității preparatelor din carne din brandul Benedek fabricate de SC Arterimpex SRL în condiții tehnice și de igienă de nivel european, a permis obținerea autorizației pentru schimburi intracomunitare.

Unitatea de producție și comercializare dispune de:

 • Linie tehnologică pentru tranșarea cărnii;
 • Linie tehnologică pentru preparate din carne fierte și afumate;
 • Linie tehnologică pentru specialități;
 • Linie tehnologică pentru cărnuri preparate (carne tocată, pastă mici);
 • Linie tehnologică pentru fabricarea preparatelor crud uscate;
 • Linie tehnologică de ambalare în vid sau atmosferă modificată (thermoforming, flow-pack);
 • Spațiile de depozitare a materiilor prime (refrigerate și congelate), a semifabricatelor și a produselor finite, dispun de sisteme de monitorizare electronică a temperaturii;
 • Parcul auto, format din mijloace de transport specializate pentru transportul produselor alimentare, cu capacității cuprinse între 3,5 și 15 tone.

Obiectivele urmărite de managementul societății sunt:

 • Satisfacerea permanentă a nevoilor si gusturilor clienților nostri, prin flexibilitate și seriozitate;
 • Instruirea permanentă a angajaților în vederea creșterii pregătirii profesionale și de specialitate;
 • Dezvoltarea ariei de distribuție la nivel național prin intermediul distribuitorilor și a lanțurilor comerciale internaționale;
 • Realizarea unor parteneriate de durată reciproc avantajoase cu toți colaboratorii noștri.

În concluzie:

Una din principalele misiuni ale companiei este de satisface nevoile clienților noștri prin produse de calitate superioară oferită la prețuri minime. SC ARTERIMPEX SRL se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou și pentru a fi mereu pregătiți în fața provocărilor. S-a pus astfel în valoare talentul fiecărui angajat harnic și inspirat, odată cu rețetele transmise din generație în generație.

Fabrica noastră este puternic înrădăcinată în tradițiile autentice ale locului și în respectul față de oameni, care de ani buni aleg să pună pe mesele lor bucate obținute din carne proaspătă de calitate meșteșugite ca la mama acasă.

De ani buni, suntem primiți cu căldură și in Europa, unde produsele noastre și-au găsit aprecierea si locul pe masă europenilor din Ungaria, Spania, Italia, Anglia.

Suntem receptivi in orice moment în a prelua sugestiile și observatiile dumneavoastră în scopul îmbunătățirii continue a produselor.

Dacă nu ați consumat încă produsele noastre, nu aveți rețineri să o faceți, pentru că mezelurile Benedek fac notă distinctă prin aspect, calitate si gust.