Skip to content
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Friptură brașoveană
INGREDIENTE
500 g cartofi
1 lingură de
Untură porc
200 g de
Slănină ardelenească
500 g de Mușchi de porc
1 căței de usturoi
sare, piper, boia de ardei
Se taie cartofii în cuburi. Se fierb timp de 5-6 minute, apoi se scurg.
Se taie slănina în fâșii subțiri și se prăjește. Se adaugă carnea de porc tăiată în fâșii mai groase.
Când carnea este bine rumenită, se adaugă usturoiul, boia și sarea.
Se adaugă înapoi cartofii, se amestecă și se presară pătrunjel.
Timp de preparare: 25 de minute