Skip to content

Istoric companie

  • 2003 Compania achiziționează abatorul și unitatea de procesare a cărnii din Gheorgheni, continuând activitatea acestora.
  • 2006 Compania deschide primul magazin de prezentare “Benedek”.
  • 2007  Societatea primește certificarea ISO 22000.
  • 2008 Compania realizează o investiție din fonduri europene, în urma căreia capacitatea de producție zilnică a fabricii ajunge la 15 tone. Prin aceeași investiție suprafața unității de producție ajunge la 2400 m², fabrica fiind dotată cu utilaje și echipamente de prelucrare de ultimă generație.
  • 2009 Societatea înregistrează marca BENEDEK.
  • 2014 Societatea aniversează 20 de ani de la înființare și la fabrica de prelucrare a cărnii lucrează 128 de angajați.
  • 2017 Societatea este preluată de noii asociați.
  • 2017 – 18 Compania investește 2,2 milioane de euro pentru modernizarea unității de prelucrare a cărnii. Secția de maturare a fost modernizată, iar fabrica a fost dotată cu utilaje de ultimă generație.
  • 2018 Înregistrează marca BENEDEK CIUC
  • 2018 Se lansează gama de produse GASTRO FOOD, special concepute pentru domeniul HoReCa.
  • 2019 Compania obține o finanțare UE prin AFIR, în valoare de 2,5 milioane de euro, pentru mărirea suprafeței de producție cu 2000  și achiziționarea de utilaje de ultimă generație.
  • 2020 Investiția finanțată este finalizată, iar capacitatea zilnică de producție crește la 25 de tone.
  • 2021 Se construiește o nouă secție de maturare.
  • 2022 Compania demarează o nouă investiție în valoare de 1,3 milioane de euro, din fonduri UE, având ca obiectiv modernizarea fabricii și achiziționarea de noi utilaje.
  • 2022 Numărul de angajați ai companiei ajunge la 433 de salariați.
  • 2023 Societatea primește certificarea ISO 9001