Skip to content

Felhasználási feltételek

Termeni și Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.benedek.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.benedek.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Arterimpex, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Site-ul este administrat și operat de S.C. Creathink Advertising Agency S.R.L.

Întregul continut al site-ului www.benedek.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Arterimpex S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Arterimpex.

Accesul si utilizarea paginii www.benedek.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.benedek.ro  sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.benedek.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.benedek.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentanților societății Arterimpex S.R.L.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor și produselor S.C. Arterimpex S.R.L. Societatea Arterimpex S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, societatea Arterimpex S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Benedek, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.benedek.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea societății Arterimpex în lipsa unor acorduri ulterioare.

www.benedek.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Societatea Arterimpex S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate în site este rugata sa contacteze societatea Arterimpex S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor etc.

INFORMATII ȘI PRELUCRATE

Anumite date și informații generale (de ex. tipul de navigator, sistemul de operare folosit, limba preferată) sau informații personale de identificare (furnizorul de servicii de internet) care sunt colectate prin intermediul acestui site, așa cum acestea sunt menționate în „Politica de confidențialitate” afișată pe site, vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice, cu respectarea prevederilor GDPR.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de societatea Arterimpex S.R.L. utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Societatea Arterimpex S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.benedek.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date si informatii personale de catre societatea Arterimpex S.R.L precum și pentru alte activitati întreprinse de societatea Arterimpex S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Societatea Arterimpex S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.