Skip to content
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Delicatese de toamna cu mămăligă
INGREDIENTE
2 bucăți
Caltaboș Benedek
2 bucăți
Cărnați proaspeți
250 gr mălai
50 gr brânză proaspătă
sare
ulei
Punem apa la fiert și adăugăm sare.
Punem ulei în tigaie.
Așezăm în tigaie
Caltaboșul Benedek
și
Cărnații proaspeți.
În apa fiartă adăugăm mălaiul și amestecăm intens până când începe să devină consistentă.
Între timp prăjim
Caltaboșul Benedek
și
Cărnații proaspeți,
până când se rumenesc.
Timp de preparare: 30 minute