Skip to content
English
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Mic dejun englezesc
INGREDIENTE
Ouă:
2 bucăți
Cârnați cabanos:
2 fire
Fasole albă:
1 conservă
Bacon:
3 felii (aprox. 100g)
Ciuperci champignon brune
Roșii cherry
Sare, piper Cayenne, boia de ardei
Fierbem fasolea albă cu ceapa, după care punem sare, piper și boia.
Prăjim bacon-ul și cabanosul într-o tigaie, apoi în grăsimea topită pregătim ochiurile.
La final, rumenim câteva ciuperci și roșii cherry, iar micul dejun e gata.