Skip to content
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Piept de pui cu bacon și cremă de brânză
INGREDIENTE
1 piept de pui
250 gr de cremă de brânză
6-8 felii de bacon
1 cățel de usturoi
sare, piper
ulei
15 gr de parmezan
nucșoară
Se taie pieptul de pui în felii și se condimentează
Se rumenesc piepții de pui într-o tigaie
Se prepară crema de brânză cu usturoi, nucșoară și parmezan
Se întinde umplutura pe pieptul de pui și se înveluim în bacon
Punem în cuptorul preîncălzit la 220°C până devin aurie
Timp de preparare: 40-50 minute
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează