Skip to content
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Piept de pui cu bacon și cremă de brânză
INGREDIENTE
1 piept de pui
250 gr de cremă de brânză
6-8 felii de bacon
1 cățel de usturoi
sare, piper
ulei
15 gr de parmezan
nucșoară
Se taie pieptul de pui în felii și se condimentează
Se rumenesc piepții de pui într-o tigaie
Se prepară crema de brânză cu usturoi, nucșoară și parmezan
Se întinde umplutura pe pieptul de pui și se înveluim în bacon
Punem în cuptorul preîncălzit la 220°C până devin aurie
Timp de preparare: 40-50 minute