Skip to content
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Ciolan la tavă a la Benedek
INGREDIENTE
8 bucăți cartofi
1 bucată
Ciolan Dezosat
250 ml smântână
10 căței usturoi
ulei de măsline
sare
piper
Tăiem cartofii și le așezăm pe tavă, stropim cu ulei de măsline și le condimentăm cu sare și piper.
Punem în cuptorul preîncălzit și prăjim timp de 60 minute la 180 grade.
Ciolanul Dezosat
tăiem felii.
Într-un bol mărunțim usturoiul, stropim cu ulei de măsline, adăugăm sare și amestecăm. Adăugăm smântâna și un pic de piper și amestecăm.
Cartofii după ce se prăjesc așezăm feliile de ciolan peste ele și mai prăjim 20 minute.
Timp de preparare: o oră și 30 minute.