fbpx Skip to content

Ciolan la tavă a la Benedek

Ciolan la tavă
INGREDIENTE
  • 8 bucăți cartofi
  • 1 bucată Ciolan Dezosat
  • 250 ml smântână
  • 10 căței usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • Tăiem cartofii și le așezăm pe tavă, stropim cu ulei de măsline și le condimentăm cu sare și piper.
  • Punem în cuptorul preîncălzit și prăjim timp de 60 minute la 180 grade.
  • Ciolanul Dezosat tăiem felii.
  • Într-un bol mărunțim usturoiul, stropim cu ulei de măsline, adăugăm sare și amestecăm. Adăugăm smântâna și un pic de piper și amestecăm.
  • Cartofii după ce se prăjesc așezăm feliile de ciolan peste ele și mai prăjim 20 minute.
  • Timp de preparare: o oră și 30 minute.