Skip to content
English
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Mămăligă cu brânză „ca la stână”
INGREDIENTE
Mălai:
200g
Cârnați de casă afumați:
100g
Ouă:
2 bucăți
Ceapă:
1 bucată
Slănină afumată:
80g
Brânză de oaie:
200g
Punem apă la fiert, după care adăugăm treptat mălaiul și fierbem mămăliga.
Prăjim ceapa și cârnații într-o tigaie.
Asamblăm mămăliga în straturi: punem mămăligă, brânză, ceapă și cârnați, după care repetăm pașii încă o dată.
Punem mămăliga în cuptor la 220°C pentru aprox. 10 minute.
Între timp, prăjim două ochiuri de ouă, pe care le punem apoi pe mămăliga cu brânză scoasă din cuptor.