Skip to content

Paste cu Kaizer și usturoi

Kaizer Pasta
INGREDIENTE
  • 250 gr paste tagliatelle
  • 10 felii Kaizer
  • 10 căței de usturoi
  • o bucată de ardei iute
  • 150 ml vin alb
  • 40 gr parmezan
  • o legătură de pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper măcinat
  • Se fierb pastele în apă cu sare și se rețin 100 ml de apă de gătit.
  • Într-o tigaie, se prăjesc cubulețele mici de kaizer și se scot.
  • Se adaugă usturoiul mărunțit și ardeiul iute mărunțit în tigaie, se încing timp de 2 minute, se condimentează cu sare, piper și se adaugă vinul, iar când acesta s-a evaporat se adaugă kaizerul prăjit și pastele.
  • Se amestecă, se adaugă apa de gătit, se presară pătrunjelul mărunțit, parmezanul și se fierb timp de 2-3 minute.
  • Timp de preparare: 20 minute.