Paste cu Kaizer și usturoi
INGREDIENTE
- 250 gr paste tagliatelle
- 10 felii Kaizer
- 10 căței de usturoi
- o bucată de ardei iute
- 150 ml vin alb
- 40 gr parmezan
- o legătură de pătrunjel proaspăt
- sare
- piper măcinat
- Se fierb pastele în apă cu sare și se rețin 100 ml de apă de gătit.
- Într-o tigaie, se prăjesc cubulețele mici de kaizer și se scot.
- Se adaugă usturoiul mărunțit și ardeiul iute mărunțit în tigaie, se încing timp de 2 minute, se condimentează cu sare, piper și se adaugă vinul, iar când acesta s-a evaporat se adaugă kaizerul prăjit și pastele.
- Se amestecă, se adaugă apa de gătit, se presară pătrunjelul mărunțit, parmezanul și se fierb timp de 2-3 minute.
- Timp de preparare: 20 minute.