Skip to content
Magyar
Română
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Produse
Benedek
Gastro Food
Blog
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Carieră
Contact
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
×
Acasă
Despre noi
Prezentare companie
Istoric companie
Carieră
Produse
Benedek
Gastro Food
Unde ne găsești?
Magazine de prezentare
Distribuție
Blog
Contact
Ruladă de casă a la Benedek
INGREDIENTE
3 felii de
Cotlet de porc
1 bucată de
Cârnați Ungurești
600 gr
Carne preparată de porc
20 felii
Șuncă afumată
sare
piper
fulgi de chili
Trei felii de Cotlet de porc batem cu ciocanul și condimentăm cu sare, piper și fulgi de chili.
Pregătim rulada în straturi, începem cu
Șunca afumată,
așezăm carnea
preparată de porc,
cotletul de porc iarăși carnea prelucrată de porc și în final
cârnațul Ungurești.
Rulada acoperim cu folie de aluminiu și preparăm timp de o oră în cuptorul preîncălzit la 240 de grade.
timp de preparare: 90 minute.